Ansiktsbehandling

Malmös bästa ansiktsbehandling


Ansiktsbehandlingar är en av våra specialiteter på Face Fairy – välkommen att boka en tid för konsultation för vad som passar just dig!

 

Under ansiktsbehandling får din hud djupgående rengöring och vård. Hos oss är en ansiktsbehandling lika mycket en skönhetsbehandling som det är en rehabiliterande vård av din hud.

 

Ansiktsbehandling på salong vs hemma

 

Att göra ansiktsbehandling hemma är ett vanligt alternativ och kan fungera för att ge din hud en liten boost, men för att verkligen få bästa resultat rekommenderas en professionell ansiktsbehandling minst fyra gånger om året. Under en ansiktsbehandling på Face Fairy får du alltid hudvårdsrekommendationer under din ansiktsbehandling så att du kan fortsätta eftervården hemma.

 

Ansiktsbehandling steg för steg


Det finns en rad olika ansiktsbehandlingar att välja mellan och vilken som passar bäst för din hud kommer vi fram till tillsammans för att du ska få bästa resultat.

 

Här kan du läsa mer om våra olika ansiktsbehandlingar

 

Portömning och djuprengöring

 

Gemensamt för alla ansiktsbehandlingar är att behandlingen inleds med en djuprengöring med portömning. Därefter följer antingen AHA-peeling, mask och avslutande hudvårdsprodukterprodukter efter din hudtyp. Under ansiktsbehandlingen får du även en lätt massage och tips för din hudtyp.

 

Ansiktsbehandling med Exuviance


På Face Fairy samarbetar vi med det välrenommerade märket Exuviance och flera av våra ansiktsbehandlingar utförs med produkter från dem. Vi är dock lyhörda för våra kunders önskemål så om du har önskemål på ett annat märke gör vi vårt bästa för att tillmötesgå dina behov.

 

Alternativa ansiktsbehandlingar

 

Utöver traditionell ansiktsbehandling erbjuder vi även nyheter som mesoterapi, kavitation peeling och diamantslipning. Dessa metoder har på senare år vunnit mark som framgångsrika metoder att slippa rynkor, missfärgningar och andra vanliga hudproblem. Dessa ansiktsbehandlingar är mycket populära eftersom de ger mycket snabba resultat utan att du behöver besöka en plastikkirurg.

 

Läs mer om mesoterapi här

 

Läs mer om kavitation peeling här

 

Läs mer om diamanslipning här