Diamantslipning

Diamantslipning – få ny hud på nolltid

Diamantslipning är ett perfekt sätt att reducera rynkor, missfärgningar, ärr och bristningar. Den gamla huden ersätts med ny och du känner dig flera år yngre nästan direkt.


Resultat

Diamantslipning av hud går även under namnet diamond microdermabrasion och är en form av peeling av hudens hornlager. Diamantslipning ger lyster, jämn och fin hudstruktur och ett piggare intryck. Missfärgningar, ärr och bristningar reduceras. Cirkulationen ökar och rynkor jämnas ut!


Diamantslipning är även ett perfekt alternativ för dig som har djupa linjer, rynkor och ärr. Efter diamantslipningen penetrerar dina hudvårdsprodukter djupare än vanligt och du får en bättre effekt av dessa.


Teknik

Diamantslipning utförs med ett instrument där toppen är klätt med fasta diamanter. Hudytan slipas skonsamt och skadade och döda hudceller tas bort. Den smarta tekniken under diamantslipningen gör även att blodcirkulationen stimuleras av det lätta vakuumsuget eftersom det suger upp de döda hudcellerna och ökar produktionen av kollagen och elastin. Den gamla och torra huden ersätts alltså med ny fräsch hud.


Efter diamantslipningen slussas ett serum ner i huden med ultraljud. Detta gör att huden omedelbart blir lugnare och får en fantastisk lyster. Ytterligare en fördel med diamantslipning, jämfört med traditionell ansiktsbehandling, är alltså att du inte behöver vänta på att eventuella rodnader ska lägga sig.


Diamantslipning – före och efter

Redan efter den första behandlingen har huden ett föryngrat utseende med renare friskare lyster. Behandlingen är hygienisk och hypoallergen ger fina resultat redan från start. Här under kan du se bilder före- och efter diamantslipning. Kvinnan på bilden har genomgått tre diamantslipningar av huden i ansiktet med tre veckors intervaller.


diamantslipning malmö


Diamantslipning i Malmö

Vi utför diamantslipning i Malmö på Köpenhamnsvägen 7. Varmt välkommen att boka din tid!

Pris

Diamantslipning: 995 kronor – kontakta salongen för bokning och mer information!


Diamantslipning – fakta

•Smärtfri hudbehandling för ansikte och hals

•Reducerar rynkor och fina linjer

•Bra mot ärr, förstorade porer, missfärgningar och torr hud.

•Ger lyster åt huden.