Kavitation peeling

Kavitation peeling – ansiktsbehandling med ultraljud

Kavitation peeling är ansiktsbehandling i kombination med ultraljud och närmare bestämt det fenomen som uppstår på hudytan då den utsätts för ultraljudsvågor i kombination med vätska.


Kavitation peeling har blivit mycket populärt som ett alternativ till traditionell ansiktsbehandling tack vare dess förmåga att frigöra luftbubblor i hornlagret och avlägsna döda hudceller.


Kavitation peeling beskrivs ofta som den optimala starten för att komma åt huden på djupet. Ut över att de döda hudcellerna avlägsnas, rengörs porerna.


Resultat av kavitation peeling

Kavitation peeling är helt smärtfritt, djupt rengörande och ett säkert sätt att avlägsna talg och andra orenheter i huden. Resultatet är en helt desinficerad och smidigare hud samt förbättrad mikrocirkulation.


Kavitation peeling är perfekt för dig som har mycket känslig och tunn hud men passar även för dig som lider av hudproblem som akne. Efter kavitation peeling är huden bättre mottaglig för efterföljande behandlingar tack vare den djupt rengörande effekten.


Behandlingen tar ungefär en timme och vi rekommenderar behandling var tredje vecka för att behålla effekten.


Bieffekter

Bieffekter av kavitation peeling är mycket ovanliga, men i sällsynta fall kan en lätt rodnad uppstå på det behandlade området. Detta försvinner vanligtvis efter bara några minuter.


Kavitation peeling i Malmö

Vi utför kavitation peeling på vår salong på Köpenhamnsvägen 7 i Malmö. Klicka här för att komma i kontakt med oss.


Kavitation peeling – fakta

•Smärtfri behandling med hjälp av ultraljud

•Ger smidigare och mjukare hud

•Desinficerar huden och förbereder optimalt för kommande behandlingar.