Mesoterapi

Mesoterapi utan nålar

Mesoterapi utan nålar är den nya generationens mesoterapi och ett mycket effektivt sätt att föryngra hudens utseende utan några kirurgiska ingrepp. Mesoterapi förbättrar hudens kvalitet genom att föra in aktiva ingredienser i huden med hjälp av TTS, terapeutiskt system, som är en kombination av aktiva impulser och sonoterapi.


Mesoterapi minskar rynkor i ansikte och dekolletage, ger en fin lyster och stramar åt huden samtidigt som hudens egen åldringsprocess saktas ner. Hudproblem som akne och celluliter minskar även med hjälp av mesoterapi samt att din hårbotten stimuleras.


Nyfiken på mesoterapi? Boka konsultation här!


Mesoterapi – teknik

Mesoterapin förbättrar och föryngrar hudens utseende genom att tillföra bland annat hyaluronsyra som stimulerar hudens cellförbyelse och ökar den naturliga produktionen av kollagen och elastin vilket ger huden ett yngre utseende. Utöver ansiktet är mesoterapi även mycket effektivt för andra områden, som dekolletaget.


Historik

Hudvård med mesoterapi blev mycket populärt i Europa under 2000-talet, men tekniken godkändes som en medicinsk specialitet av Franska Académie Nationale de Médecine redan 1987, tack vare teknikens uppfinnare Michel Pistor. Dock har den franska akademin aldrig erkänt mesoterapin som ett plastikkirurgiskt användningsområde.


Mesoterapi – före och efter

Att mesoterapi har blivit ett så populärt alternativ till till exempel botox, fillers och plastikkirurgi är också det snabba och smärtfria resultatet. Här under ser du exempel på en kvinna som gjort mesoterapi. De synliga resultaten på bilderna före och efter är efter bara tre behandlingar med mesoterapi med fyra veckor mellan behandlingarna.

Mesoterapi utan nålar – bästa sättet att slippa biverkningar

Mesoterapi kan utföras med och utan nålar, där behandlingen utan nålar är den vi rekommenderar. Detta eftersom risken för infektion på eller runt området där vitaminerna injiceras elimineras. Vanliga biverkningar efter mesoterapi med nålar är klåda eller svullnad i huden.


Mesoterapi – pris

Vi utför mesoterapi utan nålar vilket ger dig en omedelbar ansiktslyftning, förbättrad hudton, föryngrat utseende – bara för att nämna några av fördelarna. Behandlingen tar cirka 80 minuter och kostar 1 100 kronor.


Mesoterapi i Malmö

Välkommen till oss för mesoterapi utan nålar! Vi finns i Malmö på Köpenhamnsvägen 7.


Mesoterapi fakta

  • Reduderar rynkor effektivt – via aktiva ingredienser som förs in i huden via TTS.
  • Saktar ner hudens åldringsprocess.
  • Snabba resultat.