Produkter

Produkter

Vi är stolta återförsäljare av marknadens bästa hudvårdsprodukter från bland annat Exuviance, RAU, Hempz och Artdeco.


Läs mer om vilka märken du hittar i salongen här under och titta in i vår webbshop för bra erbjudanden!


Vi är stolta återförsäljare av Hempz Body Cares sköna och lyxigt kroppsvårdande produkter som doftar ljuvligt.


Alla produkter är berikade med 100% ren naturlig hampafröolja som vårdar, skyddar och återfuktar huden.


Produkterna är fullproppade med antioxidanter, aminosyror och vitaminer som är viktiga för hudens hälsa och välmående. Varje produktserie har sina unika egenskaper och doft.


Det är lätt att hitta sin personliga favorit av daglig kroppslyx!


Exuviance är en avancerad hudvård med medicinsk bakgrund. Produkterna bygger på en ny generation av AHA. Polyhyroxysyra PHA som vi även finner naturligt i vår hud.


PHA tränger långsammare ner i huden och därför är den skonsam för oss. Detta gör att även den som har en mycket känslig hud kan använda sig av produkterna. I produkterna finns även ett ämne som heter Glukonlaktone som ger huden fukt, mjukhet, en ökad cellförnyelse och skyddar huden med antioxidanter. För mer information besök www.exuviance.eu


RAU Cosmetics


RAU Cosmetics utvecklar och producerar innovativa hudvårdsprodukter av hög kvalitet. Produkterna innehåller aktiva komponenter som vitt te, kaviarextrakt, jojobaolja, sheasmör, aprikosolja och mycket mer. De är fria från mineraloljor och parabener.

Make up serie med mycket brett färgsortiment. En salongsserie som är lätt att arbeta med även för nybörjare. Här finns härliga läppstift, krämiga läppglans och skuggor i alla nyanser du kan tänka dig.

Kom in och prova våra härliga färger och make up. För mer information besök www.artdeco.se


Reserol

Reserol är ett kosttillskott som innehåller den bioaktiva substansen resveratrol, ett ämne som finns beskrivet i över 8 000 studier publicerade på PubMed.


Resveratrol är en växtpolyfenol som finns naturligt ibland annat vindruvsskal.

Resveratrol har länge varit en känd ingrediens inom skönhet och hälsa, men begränsats av svårigheten att ta upp substansen i kroppen. När man äter eller dricker resveratrol bryts det ner i magen och levern och mindre än 1% av dosen tas upp i kroppen.


Reserol använder en teknik som möjliggör att ta upp substanser via munslemhinnan, vilket är ett effektivt sätt att administrera ämnen. Dosen kan oftast hållas lägre och har ett snabbare upptag.


Vi är återförsäljare av Reserol både som film och som ampuller. Läs mer om produkterna här!